ta toto ne...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo sa stalo, deje a bude diať

alebo.... ako odchádzam z UK

Zdravím...

Od pridania posledného článku (aj to bola len makro fotka, teraz už nebohého Johnyho) prešli skoro 4 mesiace. A práve dnes ráno pri raňajkách som sa rozhodol, že sem napíšem čo sa ako tak dialo a čo sa udeje.

Takže: po návrate zo Slovenska do UK mi asi po troch dňoch zomrel pavúk Johny. Asi nemal dostatok stravy. Spolubývajuci totiž krmil len Bena (pavúk, ktorý mal neskôr zápasiť s Johnym).  Takže mi ostal iba Ben... je krásny a veľký presne ako Johny. Snáď sem prispejem aj fotkou z jeho vypustenia do prírody, ale to až neskôr a len možno.

No podstatná vec je, že odchádzam z UK. Už dávno som to plánoval spraviť niekedy tesne po mojej 25-ke, a teraz to tak akosi pekne vychádza. Myslím že prvé podnety na to, aby som odišiel prišli niekedy počas trávenia dovolenky na Slovensku poslednú zimu. Od vtedy sa to nejak ako tak plánovalo. Od zimy prešlo ďosť času a ako to v živote býva, došlo aj k menším či vačším hádkam s priateľkou, k nederozumeniam s priateľmi ale hlavná idea tu stále je... vraciam sa domov a dúfam že sa mi bude dariť.  

Hľadal som na nete veci ohľadom odchodu z UK a prišiel som na to, že na net môžem prispieť aj sam tým, ako to prebieha u mňa. Možno to niekomu pomôže. Takže sem budem prispievať kým budem mať net, ako to teda ide a na konci to všetko asi ešte raz zhrniem.

Takže v pondelok, 3 týždne do zadu, som mojej manažérke pvedal že odchádzam. Nebola vôbec nadšená, keďźe som dobrý pracovník, ale zároveň bola potešená, že som jej to dal vedieť v predstihu, teda dva mesiace vopred. Prišli ponuky na zvýšenie platu, ale nič pre mňa zaujímavé. Hneď firma začala zháňať môjho nástupcu. Prišiel jeden litvínec myslím, ale nejak nezvládol stupeň jazykovej znalosti. Najnovší pomocník je angličan, 47, na ktorého ako šéfka povedala, treba isť pomaly. Práca je teda vybavená. Dnes idem do našej realitnej agentúry nahlásiť, že po vypršaní našej zmluvy, teda že o mesiac odchádzame. Byt opustím spolu s kámošom asi 13.-14. apríla, potom pôjdem bývať k sesterke, vybavim potrebné veci a môžem opustiť túto krajinu. Predbežný dátum teda je zaćiatok mája.

Čo sa bude diať ďalej vám napíšem až sa to stane ;o)


Ta tak... | stály odkaz

Komentáre

  1. ta ci
    ta fuha ta potom ked prides domov ta dame pivo :)
    publikované: 12.03.2008 10:51:29 | autor: stzq (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Juj Stanko
    OK.... plati... tak cau na slovensku
    publikované: 12.03.2008 19:47:32 | autor: tatotone (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Len tak pre zaujimavost
    Uz sa mi bratranec stazoval... a teraz som to zistil aj u teba Stanko... takze na upresnenie: ak zadavas do kolonky "WWW" svoju webovu adresu.... tak ta sa musi zacinat s http:// inac ten link odkazuje nikam. Ja viem... je to haluz... ale je to tak ;o)
    publikované: 12.03.2008 19:54:13 | autor: tatotone (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014